Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

helsepersonell og dame i rullestol.jpeg

Dette må jeg kunne

Vi tilbyr nå Dette må jeg kunne som e-læring. Kursene er utviklet for å kunne være en del av kommunenes opplæringstilbud til nyansatte, vikarer, støttekontakter og andre med kortere ansettelsesforhold uten helse- eller sosialfaglig utdanning.

Dette må jeg kunne - Introduksjon til helse- og omsorgsarbeid

Kurset gir en kort innføring i fagtemaer en bør ha kunnskap om for å arbeide i den kommunale helse- og omsorgstjenesten. Hensikten er å gi deltageren faglig basiskunnskap og inspirere til videre opplæring. Kurset er tenkt som et supplement til kommunens øvrige opplæringsløp. 

Kurset består av fire moduler:

Modul 1 - Rammer for kommunale helse- og omsorgstjenester
Modul 2 - Forutsetninger for gode tjenester
Modul 3 - Sykdommer hos eldre
Modul 4 – Omsorg - sentrale temaer

Til kurset

Dette må jeg kunne - Gode tjenester til personer med utviklingshemming

Kurset gir en kort innføring i fagtemaer en bør ha kunnskap om for å arbeide med mennesker med utviklingshemming. Hensikten er å gi deltakeren faglig basiskunnskap og inspirere til videre opplæring. Kurset er tenkt som et supplement til kommunens øvrige opplæringsløp.

Det består av fire moduler:

Modul 1 - Hva er utviklingshemming?
Modul 2 - Rammer for kommunale helse- og omsorgstjenester
Modul 3 - Forutsetninger for gode tjenester
Modul 4 – God helse for personer med utviklingshemming

Til kurset

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn