Forlaget aldring og helse

Forlaget aldring og helse er sentral i formidling av kunnskap fra Aldring og helse. Forlaget utgir lærebøker, temabøker, fagrapporter og undervisningsmateriell tilknyttet våre fagområder. Du finner en oversikt over tilgjengelige utgivelser i bokhandelen. Flere publikasjoner kan lastes ned gratis.

Om du har spørsmål, ta kontakt med: post@aldringoghelse.no

Forlaget aldring og helse – akademisk

Forlaget aldring og helse – akademisk (opprettet i 2018) tilbyr faglitteratur rettet mot høyskoler og universiteter. Her vil studenter, lærere og helse- og omsorgespersonell finne læremateriell innen fagområdene psykisk helse, demens, funksjonshemning og aldring og utviklingshemning og aldring.

I bokhandelen finner du kategorien akademisk. Her har vi samlet våre nye og eldre utgivelser for målgruppa. På denne måten blir det enklere å få oversikt over hvilke læremateriell vi tilbyr innen høyere utdanning og forskning.

Om forlaget – historikk

Forlagsvirksomheten startet som en del av prosjektet INFO-banken, Landsdekkende informasjonsbank om aldersdemens, i utviklingsprogrammet om aldersdemens i 1990.

Les mer om vår historie her

Salgsbetingelser for netthandel

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett utformet av Forbrukertilsynet.

Se betingelsene
Angrerettsskjema

Du har 14 dagers (evt. 30 dagers) ubetinget angrerett, og du trenger ikke oppgi noen grunn for at du bruker angreretten.

Gå til angrerettsskjema