Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Aktuelle nyheter fra Aldring og helse

Thea Skarpengland.jpg

Meld deg på Hukommelsesteamkonferansen

I år kan du delta på Hukommelsesteamkonferansen via en skjerm nær deg. Tidenes digitale satsning på konferansefronten fra Aldring og helse vil ha det samme gode innholdet som før, men denne gang får du det servert i form av en live-stream over to dager, 7.-8. september.
Påmelding, program og praktisk informasjon finner du her
Ikke bruk dette bildet! ScanStockPhoto_image_3687837.jpg

Koronaviruset og eldre

Eldre er ekstra utsatt for det pågående utbruddet av koronaviruset. På våre nye nettsider finner du viktig informasjon om eldre i hjemmet, på sykehjem og på sykehus rettet mot helse- og omsorgspersonell, eldre og pårørende. Sidene er utviklet på oppdrag fra Helsedirektorat. Sidene vil fortløpende få mer innhold, så følg med.
Les mer på våre nettsider om koronaviruset

ikon-foredrag-kurs

Kurs og konferanser ut året

På grunn av koronautbruddet vil våre konferanser i år bli gjennomført på andre måter enn tidligere, mens våre kurs planlegges avholdt som normalt – selvfølgelig innenfor de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Konferansene vil få en interaktiv digital løsning, med det samme gode innholdet som før.

ikon-foredrag-kurs

Egen fagskole - søk fra 25. mai

For helsefagarbeidere og aktivitører som jobber med personer med demens, eldre med psykiske sykdommer og eldre med utviklingshemning. Forankring i personsentrert omsorg gir kompetanse til å støtte opp om pasientens ressurser, tilpasse miljøet og håndtere utfordrende atferd.

Bokhandel.png

Ny kunnskap – faglig fordypning

Visste du at Aldring og helse kan tilby nær 1800 publikasjoner i vår nettbokhandel? Innholdet spenner vidt, fra lettlest-hefter til lærebøker på høyskolenivå, med temaer knyttet til våre fagområder. Her finner du også aktuelle utgivelser til gratis nedlasting.

ABC-opplering.png

ABC-opplæring for helsepersonell

Gjennom ABC-opplæringen får ansatte i kommunale helse- og omsorgstjenester muligheter til å oppdatere sine kunnskaper. Aldring og helse tilbyr ABC-opplæring innen musikkbasert miljøbehandling, demensomsorg, utviklingshemning, og eldreomsorg.

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn