Aldring og Helse - For en bedre alderdom

Siste nytt

Glemmer vi eldre med cerebral parese?

– Hjelpen voksne og eldre med cerebral parese (CP) tilbys kan være noe tilfeldig fordi det er lite spesialkompetanse og kunnskap hos helsepersonell…

Les den siste utgaven av Helseaktuelt fra Helsedirektoratet

Innsatsteam skal hjelpe kommunene med testing og smittesporing, mer enn 1,5 millioner nordmenn gjør en innsats som pårørende og disse 4 hindrer importsmitte fra gammel fjellstue. Hør også podkasten «Helseaktuelt – Snakkes med Nakstad».

Finn koronarelevante digitale opplæringskurs for deg

Skal du gi koronavaksine, drive med smittesporing eller gi lindrende behandling til covid-19-pasienter? Ta nytt digitalt kurs i koronavaksinering, eventuelt smittesporing og/eller lindrende behandling av covid-19-pasienter.

Les flere notiser

Utforsk våre mest populære sider

Den nyeste kunnskapen – de beste bøkene

Visste du at vi har nesten 1800 publikasjoner i egen bokhandel? Innholdet spenner fra tykke lærebøker til tynne lettlest-hefter. Tema favner demens, geriatri, behandlingsformer, hjelp til pårørende mm. Mye er gitt ut på vårt eget forlag – skrevet av spesialister på sine områder.

Gå til bokhandel
Bli med på ABC-opplæring for helsepersonell

Du får masse fagkunnskap som er 100 % oppdatert. Delta på gruppe-samlinger og fagseminarer, og få ABC-bevis innen musikkbasert miljøbehandling, utviklingshemning, demens eller eldreomsorg.

Gå til ABC-opplæring
Er det sammenheng mellom dårlig luktesans og demens?

Dette har vi forsket på i Aldring og helse. Det korte svaret er ja, for dem som ikke orker å lese hele saken. Men om du har lyst på flere – og like interessante – saker om forskning, bør du ta en titt på flere artikler.

Gå til forskning