Siste nytt

Oppdateres: Landskonferansen over for denne gang

Landskonferansen i alderspsykiatri 2024 startet i Trondheim mandag. Se den løpende nyhetsdekningen fra en av de viktigste møtearenaene for helsepersonell, som arbeider med eldre og psykisk helse.

Når barn får demens

I sjeldne tilfeller utvikler barn symptomer på demens på grunn av annen sykdom. Overlege Ingrid B. Helland forklarer i denne artikkelen hva…

Generasjon – en aldringsfestival ute med siste programslipp

Festivalen finner sted 31. mai, under festspillene i Bergen. Aldring og helse er medarrangører, og er stolte av et program som spenner fra klubbkveld og mesterklasser, til live Årringer-intervju med hypokonderlegen Ingvard Wilhelmsen, og Trond-Viggo Torgersen i samtale med Kjersti Anfinnsen om helse, kunst og aktivisme.

Ny Ger-IT om hjerneslag

Husk Ger-IT tirsdag 16. apri kl. 12.00. Det digitale foredraget har tittelen Rehabilitering og restitusjon etter hjerneslag. Foredraget blir holdt av Marte Stine Einstad, som er lege i spesialisering innen indremedisin/geriatri ved Kristiansund sjukehus. Vel møtt på Zoom!

Les flere notiser

Utforsk våre nyttige sider

Våre forskningsartikler

Våre forskere er hoved- eller medforfattere på over 70 forskningsartikler hvert år. Her finner du en oversikt over alle artiklene, med sammendrag og lenke til publikasjonen.

Gå til forskningsartiklene
ABC-opplæring

ABC-opplæring er et kompetansehevende tiltak for ansatte i kommunale helse- og omsorgstjenester. Deltakerne får dokumentert kompetanse innen ett av fire områder.

Gå til ABC-opplæringen
Aldring og helse mener

Aldring og helse bidrar til å gi bedre grunnlag for å ta gode beslutninger, blant annet gjennom faglig-politiske innspill til høringer og i møter med beslutningstakere.

Gå til våre innspill