Vi møtes i Tromsø! - Nasjonalt senter for aldring og helse

Landskonferansen 2022 Vi møtes i Tromsø!

Landskonferansen i alderspsykiatri 2022 finner sted ved
Clarion Hotell The Edge i Tromsø 2.–4. mai 2022.

Digitale kurs og kongresser har vært nødvendige og viktige under pandemien, men nå kan vi endelig møtes igjen.

Vi er mange som nå gleder oss til å treffe kolleger fra hele landet og få faglig påfyll av tredimensjonale foredragsholdere. Vi i Aldring og helse og vertskapet ved alderspsykiatrisk seksjon ved Universitetssykehuset Nord-Norge ser fram til å møte dere i Tromsø i mai! 

Konferanseprogrammet er tettpakket med dyktige foredragsholdere, hvor både plenum- og parallellsesjoner bidrar til at det er noe for enhver smak. Under landskonferansen vil du kunne lære mer om alt fra betydningen av kosten for vår psykiske helse, musikkbasert miljøbehandling, ECT, avspenning, legemiddelbehandling, til siste nytt fra forskningsfronten.

Du inviteres til å delta med posterpresentasjon under den faglige delen av konferansen og til å delta på sosialt program med omvisning på det lokale bryggeriet og festmiddagen.

Kanskje først når vi ikke har kunnet møtes på konferanser, ser vi betydningen av alt det som ikke handler om foredrag og kompetanseheving, men om rom for erfaringsutveksling, diskusjon og møteplass. Det er ikke få som har kommet hjem fra konferanser med inspirasjon til forbedringer på egen avdeling eller nye faglige prosjekter. Alderspsykiatrien trenger vind i seilene, og det skaper vi bedre sammen, enn hver for oss. 

Vi gleder oss til å treffe gamle og nye kolleger igjen. Vel møtt!