Siste nytt

Ledig stilling: Studieleder Fagskolen aldring og helse

Vi søker etter Studieleder i 100 % fast stilling til Fagskolen Aldring og helse. Søknadsfrist 8. oktober.

Mer om stillingen her


Demens i Oslo på den internasjonale Alzheimerdagen mandag 21. september

Demens i Oslo er for anledningen gått digitalt, og du kan være med på en skjerm der du er mandag fra 13.00-14.00. Det vil handle om hva demens er, hvordan demens arter seg og hvilke tjenester, tilbud og aktiviteter som finnes for personer med demens og pårørende i Oslo. Blant annet, så vil en person med demens snakke om sine egne erfaringer, forskningssjef Geir Selbæk i Aldring og helse vil snakke om demens i dag og det vil bli fokus på demenskoordinatorens rolle.

Du også kan få med deg Hukommelsesteamkonferansen: Ligger ute i en måned

Over 360 deltakere var med på årets digitale konferanse «live», 7.-8. september. Du kan også få med deg konferansen, som vil ligge tilgjengelig i en måned. Meld deg på under. Hukommelsesteamkonferansen inneholder levende reportasjer, gode foredrag på direkten og interessante diskusjoner i studio.

Les flere notiser

Utforsk våre mest populære sider

Den nyeste kunnskapen – de beste bøkene

Visste du at vi har nesten 1800 publikasjoner i egen bokhandel? Innholdet spenner fra tykke lærebøker til tynne lettlest-hefter. Tema favner demens, geriatri, behandlingsformer, hjelp til pårørende mm. Mye er gitt ut på vårt eget forlag – skrevet av spesialister på sine områder.

Gå til bokhandel
Bli med på ABC-opplæring for helsepersonell

Du får masse fagkunnskap som er 100 % oppdatert. Delta på gruppe-samlinger og fagseminarer, og få ABC-bevis innen musikkbasert miljøbehandling, utviklingshemning, demens eller eldreomsorg.

Gå til ABC-opplæring
Er det sammenheng mellom dårlig luktesans og demens?

Dette har vi forsket på i Aldring og helse. Det korte svaret er ja, for dem som ikke orker å lese hele saken. Men om du har lyst på flere – og like interessante – saker om forskning, bør du ta en titt på flere artikler.

Gå til forskning