Pårørende forteller om demens - Aldring og helse

Pårørende forteller om demens

Nå kan du som har en pårørendehistorie på hjertet få hjelp til å dele den med andre. Torsdag 22. mars er det temadag hvor du kan få nyttige tips og råd til å holde presentasjoner ved pårørendeskolene.

På temadagen får du innblikk i hvor viktig det er for andre at du deler livserfaringer og kunnskap fra det å leve med en person med demens.

Du får også gode råd om presentasjonsteknikk slik at du kan føle deg trygg når du snakker om dine erfaringer til andre som er i samme situasjon. Både pårørende og fagfolk vil holde innledninger, og det vil være anledning til å stille spørsmål.

Du finner programmet her

Påmeldingsfristen er 28. februar, og du kan melde deg på ved å sende epost med navn, adresse og telefonnummer til Anne Bugge på anne.bugge@aldringoghelse.no, eller ved å ringe 33 34 19 55/971 94 166. For spørsmål, kontakt Inger Molvik på 977 01 058.

Temadagen skjer altså på Radisson Blu Airport Gardermoen torsdag 22. mars kl. 10.00-16.00. Kurset er gratis, og du vil få dekket reisekostnader.

Arrangør er Aldring og helse i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen. Temadagen er en del av pårørendesatsningen i Demensplan 2020, som utføres på oppdrag fra Helsedirektoratet.