_V4P2185.jpg

Demensdagene 2019: Dager med mening

Datoene er 3. og 4. desember, og stedet er i år Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Demens er en dødelig kronisk sykdom som mange frykter. Samtidig vet vi at personer med demens kan oppleve god livskvalitet i mange år. De ønsker, som oss alle, at dagene skal gi mening, at de er fylt med aktiviteter som er meningsfulle.

Hva som gir mening, kan variere med grad av demens og fra person til person. Årets demensdager presenterer tydelige stemmer med eksempler fra forskning og praktisk erfaring. Vi tror dere vil få inspirasjon til hvordan tjenesten for personer med demens kan bidra til å gi dagene mening.

I år fremstår Demensdagene i ny drakt. Etter mange gode år ved Oslo kongressenter flytter vi til «The Hub», Oslos nye konferansehotell. Det ligger enda mer sentralt, og det gir enda bedre muligheter for en god konferanseopplevelse. Vi benytter samtidig anledningen til å pusse opp formatet for Demensdagene.

Vi tror det gjør at flere finner noe som passer akkurat for dem. Dagen før Demensdagene vil vi også ha et eget arrangement som har mer uformell innpakning og som retter seg mot personer med demens, deres pårørende og ikke minst folk flest.

Dette blir dager med mening, for alle deltagere.

Velkommen.

Geir Selbæk
Professor, spesialist i psykiatri
Forskningssjef Aldring og helse

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…
Fant du det du lette etter?
0/500 tegn