Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Arnfinn Eek
Foto: Martin Lundsvoll

Arnfinn Eek

Spesialrådgiver
Tilhørighet: Administrasjon
Sted: Granli/Tønsberg

Cand. psychol.
Spesialist i klinisk psykologi

Har arbeidet som klinisk psykolog med utredning av kognitiv svikt og demens. Lang erfaring med utviklingsprosjekter innenfor organisering av behandling og omsorg for personer med demens. Ansvarlig for nasjonale flere kartlegginger av tilbudet til personer med demens og deres pårørende i norske kommuner. Forfatter av rapporter, læremidler og informasjonsmateriale. Arbeid som forlagsredaktør for publikasjoner fra Forlaget Aldring og helse. Lang erfaring som foreleser innenfor fagområdet demens og organisering av tilbud.

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn