Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

IngerLise_09.jpg

Eldre med utviklingshemning

Eldre personer med utviklingshemning har høy forekomst av sykdommer som gjør at de er særlig utsatt for koronaviruset.

Her finner du informasjon rettet mot helse- og omsorgspersonell og tilrettelagt materiell for personer med utviklingshemning.

kvinne_med_downs_syndrom.width-1278_crop.jpg

Informasjon til helse- og omsorgspersonell

Informasjonsbehovet om smittevern og tiltak er stort. Her er materiell som spesielt er rettet mot de som jobber med eldre med utviklingshemning.
Gå til Informasjon til helse- og omsorgspersonell
Mann arbeider med tømmer  (ah-04690)

Tilrettelagt materiell

Personer med utviklingshemning har også behov for kunnskap om smittevern og innsikt i egen helse. Her er materiell som er tilpasset, og kan lastes ned.
Her finner du tilrettelagt innhold for personer med utviklingshemning
Skjermbilde 2020-04-06 kl. 11.19.48.png

Personer med utviklingshemming og koronavirus

På initiativ fra Helsedirektoratet har Aldring og helse, Stiftelsen SOR og NAKU utviklet en ny nettside om koronavirus og tjenester til personer med utviklingshemming. Målgruppe er ansatte i tjenestene til personer med utviklingshemming, men også andre kan ha interesse av informasjonen.
Om utviklingshemning og koronaviruset på naku.no
Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn