Demensdagene 2020 - Aldring og helse
Alle kurs

Digital konferanse, 1.-2. desember

Demensdagene 2020

Programmet er klart og påmeldingen er åpen. Demensdagene 2020 blir Aldring og helse sitt største digitale arrangement noen sinne.

Til konferansesidene

Demensdagene er i år heldigitale – det vil si at du som deltaker får følge en direktesendt stream fra et studio og kan følge konferansen fra der du er, på PC, nettbrett eller mobil. Det blir mulig å aktivt delta og kommunisere med fagpersoner og andre deltakere ved å sende inn spørsmål og kommentarer via en chat-funksjon. Hver påmeldt deltaker får tilsendt brukernavn og passord for innlogging.

Registreringsavgiften er kr. 2.490 per deltaker og inkluderer digital deltakelse på konferansen og tilgang til alt innhold i 1 måned etter konferansen.

Vi oppfordrer dere som jobber sammen om å følge konferansen sammen og gir rabatter ved flere påmeldinger fra samme arbeidsplass. Ved påmelding av to deltakere fra samme arbeidsplass får begge 15% rabatt på registreringsavgiften.
Ved 3 eller flere deltakere får alle 25% rabatt. Når du melder på flere deltakere på en gang vil rabatten vises på neste side når du har trykket Bekreft og Gå videre.

Alle som melder seg på Demensdagene 2020 får tilsendt en gratis konferansepakke i posten – husk å legge inn leveringsadresse!

Læringsform

Konferanse

Fagområder

Demens

Kompetanse

Konferansen er søkt godkjent i legers etter- og videreutdanning i allmennmedisin, samfunnsmedisin, alders- og sykehjemsmedisin, geriatri, indremedisin, psykiatri, nevrologi, samt fysikalsk medisin og rehabilitering med 15 timer. Konferansen er også søkt godkjent til spesialitetene i klinisk psykologi, klinisk sykepleie og ergoterapi. I tillegg er konferansen søkt godkjent som tellende i klinisk fagstige for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere og helsefagarbeidere. Øvrige yrkesgrupper må kontakte eget forbund

Pris

2490,-

Andre tilbud innen området "Kurs og konferanser"

Fant ingen kurs med valgte filter