Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Nyttige lenker og ressurser

ressurser.jpg
Foto: Glenn Carstens-Peters/unsplash

På Aldring og helses nettsider under fagområdet utviklingshemning og siden Pårørende finnes informasjon og ressurser til bruk i arbeidet med pårørendeskole.

Filmen Marita- søstera mi, kan benyttes under en av samlingene. I kombinasjon med samtalekort er filmen et godt utgangspunkt for en gruppesamtale.

Under finner dere direkte lenker til verktøy som vil være til nytte.

Oversikt over maler til bruk i arbeidet

Innhold i temakoffert

Kontakt

For spørsmål om etablering og drift av pårørendeskole for pårørende til personer med utviklingshemning og demens, ta kontakt med Lene Kristiansen.