Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Skandinavisk lederkonferanse 2020

Avlyst: Skandinavisk lederkonferanse 2020

Obs! Nytt tidspunkt: 26–27 september 2022

Vi retter søkelyset på lederskap i demensomsorgen. Du som har en lederstilling i dette feltet er da hjertelig velkommen til Stockholm og konferansen Personsentrert kultur i demensomsorgen – lederens ansvar!

Konferansen arrangeres av Svenskt Demenscentrum, Nationalt videnscenter for demens og Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse.

Dette er femte gang som de tre nasjonale demenssentraene i Skandinavia samarbeider om en konferanse med tema lederskap. Vi fortsetter der vi avsluttet forrige gang, i København, og setter nå begrepet personsentrert omsorg inn i en større sammenheng. En ledende ekspert på dette området er professor Brendan McCormack som tar opp betydningen av å skape personsentrert kultur på arbeidsplassen – en sentral utfordring for lederskap.

Andre forelesere tar opp temaer som

  • kunsten av å forandre med tillit
  • å lede i en politisk styrt organisasjon
  • behøver vi mer galskap i eldreomsorgen?
  • kjønn og etnisitet
  • fremtidens ledere
Kontaktinformasjon

Norge: +47 33 34 19 50 • post@aldringoghelse.no

Mer informasjon kommer!

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn